Om konkurrencen

Konkurrencen er for medlemmer af Benefits. Benefits er Small Danish Hotels gæsteklub, hvor du som medlem får de bedste tilbud først og point på dine ophold i hele Danmark. Det er gratis at være med i klubben, og du tilmeldes automatisk når du deltager i konkurrencen. Du skal være mindst 18 år for at tilmelde dig og deltage i konkurrencen. Udmelding af Benefits sker via link til afmelding i vores e-mails.

Konkurrencen starter mandag den 18. juni og slutter søndag den 29. juni 2018. Du deltager i konkurrencen ved at indtaste din e-mail og acceptere vilkårene for konkurrencen og tilmeldingen til Benefits (du skal tilmelde dig konkurrencen selvom du allerede er medlem af Benefits).

Hver dag fra og med den 18. juni til og med den 29. juni kan du svare på dagens quizspørgsmål, og deltage i konkurrencen om dagens præmie. For hvert quizspørgsmål, du svarer på optjener du også et ekstra lod i konkurrencen om hovedpræmien.

Hvis du ikke når at være med fra starten, så kan du svare på de tidligere spørgsmål, og optjene lodder til hovedpræmien alligevel. Du er dog kun med i konkurrencen om dagens præmie når du svarer på dagen.

Præmier

Den 17. juni kl. 9 trækker vi en vinder af 1 stk. Forkælelsesophold for 2 til en værdi á 1.499 kr. Vinderen findes blandt alle der har tilmeldt sig inden trækningen.

Hver dag fra og med den 19. juni til og med den 30. juni trækker vi en vinder af 1 stk. gavekort til hotelophold for 2 personer, til en værdi á 699 kr. Vinderen findes blandt alle der har svaret rigtigt på gårsdagens quizspørgsmål inden midnat.

Den 30. juni trækker vi vinderen af konkurrencens hovedpræmie, som er et gavekort til hotelophold for 2 personer, til en værdi á 3.000 kr. Vinderen findes blandt alle der har tilmeldt sig til konkurrencen. Trækningen sker ved tilfældig lodtrækning, hvor hvert lod der er optjent i løbet af konkurrencen giver et ekstra lod i trækningen.

Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Generelle vilkår for deltagelse

Hver person må kun deltage med én e-mailadresse i konkurrencen. Forsøg på snyd medfører udelukkelse, og fratagelse af retten til at modtage præmier. Det gælder også selvom en deltager der er tilmeldt med flere e-mailadresser allerede har fået meddelelse om at der er vundet en præmie.

Alle vindere offentliggøres med fornavn og by på smalldanishhotels.dk når vinderne er godkendt.

Alle der deltager i konkurrencen accepterer vilkårene for medlemsskab af gæsteklubben Benefits, samt at Small Danish Hotels behandler persondata i henhold til politikken for behandling af persondata.

Ved spørgsmål til konkurrencen eller gæsteklubben kan du kontakte Small Danish Hotels på info@smalldanishhotels.dk eller telefon 75 64 87 00. Vi har åbent alle hverdage fra 8.30 - 16.00.


Tilmeld dig nu »